TITLERNE

En kortere version af det, som jeg har brugt tid på.

Siden jeg stoppede min sejlkarriere i 2000 har jeg uddannet mig på

KU og har derfra en bachelor i idræt samt en kandidatoverbygning på RUC, hvor jeg har læst Uddannelsesstudier og pædagogik samt Performance Design.

Arbejdsmæssigt har jeg haft med formidling og undervisning at gøre på den ene, anden og tredje måde. Som underviser har jeg bl.a. arbejdet som gymnasielærer med fagene idræt og innovation med

pædagogikum fra 2013.

Gennem mine fritidsinteresser har jeg undervist mange skiløbere og sejlere, både børn, unge og voksne. På ski har jeg taget uddannelse over flere år til at kunne undervise på og uden for pisten.

I forbindelse med at uddanne mig til coach har jeg taget

coachuddannelse hos MindJuice Academy. En af de få coachuddannelser i Danmark, som er certificerede af ICF (International Coach Federation). Jeg er stærkt inspireret af Enneagrammet og har derfor uddannet mig herinden for. Det er for mig et styrkende værktøj til at identificere og hjælpe til større forståelse for menneskers forskellige motiver for handling og hvilken frygt, der kan ligge bag manglende handling.

I 2015 var jeg så heldig at blive mor til Oskar og Villads. To dejlige drenge som dagligt lærer mig ting, som jeg havde glemt, udfordrer mig og minder mig om, hvor vigtigt det er, at vi lytter til hinanden og udtrykker, hvordan vi har det.

Kontakt:

Blue Ocean

Kristine Roug

Tlf. 21219115  

info@blue-ocean.dk

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook Social Ikon

2019 BLUE OCEAN